Slag om Drienerlo

Vroeger was alles beter! Toen de CHC nog voltallig mocht zuipen, we gewoon nog 10 jaar konden studeren en we ook nog binnen 1,5 meter van elkaar mochten komen.
Maar was het hockeyniveau ook HOOGer? Dat is de vraag die op 14 mei beantwoord gaat worden. Wil jij de huidige hockeyers van DHC alle hoeken van het veld laten zien, kom dan met jouw teamgenoten van vroeger op de Slag om Drienerlo laten zien dat het vroeger allemaal beter was!

Als het goed is heeft een ieder 14 mei dikgedrukt in zijn of haar agenda staan en is het tijd om de oud-teams te vormen. Om deel uit te kunnen maken van een van de Rubbish teams die komen strijden bij de Toren kan je contact opnemen met een vertegenwoordiger van jouw team:

Oud-Dames 1Laura de Ridder
Oud-Dames 2Nikki Leijnse
Oud-Dames 6Lisa Verhoeven
Oud-Dames 7Mariëlle van der Meulen
Oud-Heeren 1Stephan Hesselink
Oud-Heren 2Noud Slot
Oud-Heren 3Justin Veenstra
Oud-Heeren ZeevenMelvin Angelovski
Ouder-Heeren Zeeven (<2000)Amos Kater
Oud-Heren XJim Bakker en Jorrit Bosselaar
Elf Heren ElfJorge Schafraad

Als je de contactgegevens van jouw vertegenwoordiger niet hebt, of je je graag een ontbrekend team of generatie op wilt geven, stuur ons dan een bericht via mail@rubbish.nl of het contactformulier! Heb je geen team, maar wil je er toch bij zijn? Vul dan even dit formulier in, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. Ook voor andere vragen of verzoekjes kun je bij ons terecht.

Natuurlijk houden we een slag om de arm wat betreft de dan geldende corona-maatregelen, maar positief dat we zijn verwachten wij vooralsnog dat de Slag om Drienerlo gewoon plaats kan vinden.

We zullen contact onderhouden via de aanvoerders en daarnaast ontvangen jullie twee weken van te voren meer informatie van ons per e-mail. Hou in de tussentijd vooral de website en social media in de gaten voor updates.

Tot 14 mei!