Dames 8

De laatste informatie over het huidige Dames 8 vind je op de website van DHC Drienerlo! Hieronder vind je info uit de Lustrumalmanak van 2019 en foto’s van door de jaren heen.

Oprichtingsdatum: 01-09-2018

Teamkleuren: Paars

Logo:

Proost: Dames Wie? Dames Proost!

Uit de Lustrumalmanak van 2019:

DAMES WIE? DAMES PROOST!

Wij zijn Dames 8, ook wel Dames PROOST, het nieuwste en leukste trainingsteam van DHC. Wij zijn sinds afgelopen collegejaar een team en zijn te herkennen aan onze kleur paars (met truien en shirt nog in de making). Wij zijn een trainingsteam dat bestaat uit beginnende en ervarende hockeyers, wat een hoop gelach oplevert tijdens onze training. We trainen elke woensdag van 21 tot 22:30 samen met Heren 6. Hierna zetten we natuurlijk onze derde helft voort op de Toren.
Ons team bestaat uit de broekies van DHC, maar we hebben ook een aantal actieve leden in ons team. Zo kan je ons vinden bij EJC, batacommissie en nog veel meer andere commissies en zijn wij natuurlijk altijd in voor een gezellig feestje of escalatie.

Dat wij niet allemaal zulke sterren op het hockeyveld zijn, betekent niet dat wij geen sterren zijn aan de bar. Met onze fenomenale, grote bierplank klimmen wij heel, heel, heel langzaam omhoog in de biercompetitie want de helft van ons team lust geen bier. Hier gaan we komend jaar zeker verandering in brengen.
Dat we geen wedstrijden spelen, betekent zeker niet dat we niet fanatiek zijn op het veld. We proberen daarom zoveel mogelijk toernooien mee te pakken. Naast al die toernooien, kerstdiners en spontane avondjes uit, proberen we veel samen te eten en zijn we een hecht team.
We bestaan nu nog niet uit zoveel leden, maar hopen volgend jaar groter te worden. Want meer leden, is meer beter, en bovenal gezelliger.

PROOOOST!

Foto’s