Heren 3

De laatste informatie over het huidige Heren 3 vind je op de website van DHC Drienerlo! Hieronder vind je info uit de Lustrumalmanak van 2019 en foto’s van door de jaren heen.

Oprichtingsdatum: 3-3-2016

Teamkleuren: Blauw

Logo:

Proost: Dikke lul 3 bier!

Uit de Lustrumalmanak van 2019:

Het jongste herenteam van DHC Drienerlo. Een team dat is ontstaan als tussenweg voor prestatie- en recreatiehockey. Vanaf dit seizoen trainen we twee keer in de week en vanaf volgend seizoen mogen we onszelf ook daadwerkelijk een prestatieteam noemen.

Ondanks dat we dus nog niet zo lang bestaan hebben we al wel het een en ander meegemaakt. Hoogte- en dieptepunten. Hoogtepunten zoals tweede worden in de competitie, maar dan wel als dieptepunt de kampioenswedstrijd waarin we gelijk speelden tegen HX (gefeliciteerd heren). Andere hoogtepunten waren toch echt wel de wedstrijden van D1 kijken onder de partytent en de jaarlijkse escalatie op 3 maart. Dijkstra, nog bedankt voor die 72 biertjes toen, was echt een goed idee van je! Teamuitjes, feesten, escalatie, toernooien pakken, maar vooral lekker gezamenlijk hockeyen en strijden op het veld. We doen ons eigen ding en we hopen alleen maar beter te worden.