Nieuws

 • Ir. Tjeerd de Vries veld

  Afgelopen zaterdag 14 mei vond een heel bijzonder moment plaats; tijdens de Slag om Drienerlo is het hoofdveld van DHC Drienerlo namelijk vernoemd naar de in maart van dit jaar overleden oprichter van DHC, Tjeerd de Vries. Tjeerd de Vries was tot op het einde betrokken bij DHC en door hem en zijn familie is het mogelijk dat volgende maand het veld versierd wordt met een heus scorebord. Met een mooi naambord bij de ingang van het veld is het voor iedereen die het veld betreedt duidelijk en zichtbaar.

 • Presentje voor donateurs

  Tijdens de Slag om Drienerlo is een klein presentje gepresenteerd voor iedere donateur die jaarlijks 25 euro of meer doneert: een exclusieve E.D.O.C.H. Rubbish pin! Ben je donateur maar was je niet aanwezig op 14 mei en zou je wel graag een pin ontvangen? Stuur ons een mailtje met je adresgegevens en we sturen het naar je op!

  Ben je nog geen donateur maar wil je dat wel worden? Meld je dan eenvoudig aan via deze pagina!

 • De Slag om Drienerlo: een fantastische dag!

  Perfect weer, heel veel bier, bijna 350 deelnemers en ouderwetse gezelligheid, de Slag om Drienerlo was zeer geslaagd! Hopelijk heeft iedereen enorm genoten van deze dag. Nog even terugkijken? Onderstaand vind je een kleine selectie, de rest van de foto’s is te vinden op facebook! Wil je een foto graag in hoge kwaliteit hebben? Stuur ons even een mailtje of vul het contactformulier in en we sturen je de foto op!

  Bekijk ook de kleine sfeerimpressie op facebook of instagram.

  Nu al zin in het volgende toernooi? Blokkeer dan 21 september 2024 alvast in je agenda, want dan is het Lustrumtoernooi ter ere van het 60-jarig bestaan van DHC Drienerlo!

 • Programma Slag om Drienerlo

  Over de afgelopen maanden en weken zijn de aanmeldingen binnen gestroomd voor de Slag om Drienerlo en met meer dan 325 deelnemers belooft het een fantastische dag te worden!

  Om de dag in goede banen te leiden vinden jullie hieronder het programma van de dag:

  Bij de inloop om 11.00 uur wordt ook een gratis fust bier opengebroken namens Rubbish, dus wie op tijd aanwezig is kan direct van een ouderwets biertje bij de Toren (hopelijk in het zonnetje) genieten. Daarbij willen we wel vermelden dat er geen lunch georganiseerd is vanuit Rubbish, maar dat de CHC jullie kan voorzien van een tosti, snickers of zakje chips voor de snack tussendoor! Ook is de Coop op loopafstand open op zaterdag.

  Wel is er vanaf 17.00 uur avondeten georganiseerd met de Frietkar. Bij de wedstrijdtafel kan de aanvoerder van ieder team de bandjes ophalen voor de personen die eten besteld hebben. Bij de Frietkar is er voor iedereen een broodje, onbeperkt friet en onbeperkt (vega) snacks (alleen voor jezelf te bestellen, niet grote aantallen). Voor de allergieën waar dit problemen oplevert zal er een alternatief zijn.

  Om 14.30 uur houden Rubbish en het bestuur der DHC Drienerlo een praatje over wat er verder te wachten staat die dag, waaronder het eerder aangekondigde presentje voor donateurs. Aansluitend gaan we met z’n allen op de foto.

  Mocht je nog niet aangemeld zijn voor de Slag om Drienerlo, neem dan vóór 7 mei contact op met de aanvoerder van jouw team:

  TeamAanvoerder
  Oud-Dames 1Laura de Ridder
  Oud-Dames 2Nikki Leijnse
  Oud-Dames 6Lisa Verhoeven
  Oud-Dames 7Mariëlle van der Meulen
  Oud-Heeren 1Stephan Hesselink
  Oud-Heren 2Noud Slot
  Oud-Heren 3Justin Veenstra
  Oud-Heeren ZeevenMelvin Angelovski
  Ouder-Heeren Zeeven (<2000)Amos Kater
  Oud-Heren XJim Bakker en Jorrit Bosselaar
  Elf Heren ElfJorge Schafraad
  Oud H1 – Heroes of the ’90sTeun Nolet
  Oudst Heren 2/3/4Jan-Eric Zandbergen

  Als je geen contactgegevens hebt van jouw aanvoerder, neem dan contact op met Rubbish via het contactformulier of mail.

  We zien ernaar uit iedereen terug te mogen verwelkomen op de Toren!

 • Alumnidag THT & UT

  Afgelopen jaar is de Universiteit Twente 60 jaar oud geworden. Dat wil de UT graag vieren met de hele UT-community tijdens de Alumni-dag op zaterdag 21 mei 2022. Ben je erbij en wil je deze dag ook graag een bezoekje brengen aan de Toren? Dat kan! Van 16.00 uur tot 17.30 uur is de Toren geopend en ben je van harte welkom!

  Meer informatie over de Alumnidag kan je vinden op de website van de UT.

 • Kennisgeving

  Met droefheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Tjeerd de Vries. Tjeerd was oprichter van de Drienerlose Hockey Club en bleef zijn hele leven betrokken bij de club. Bedankt voor alles. Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.