Dames 2

De laatste informatie over het huidige Dames 2 vind je op de website van DHC Drienerlo! Hieronder vind je info uit de Lustrumalmanak van 2019 en foto’s van door de jaren heen.

Teamkleuren: Blauw en oranje

Proost: Al het goede komt in 2-en!!

Uit de Lustrumalmanak van 2019:

B: Brak hockeyen! In de afgelopen jaren zijn er heel wat biertjes met elkaar gedronken, maar is er ook veel brak gehockeyd. Dit resulteerde dan ook af en toe in een braakje op het veld of nét buiten het veld. Uitslapen zat er namelijk vaak niet in op de zondagochtenden, ook niet na een gala, datediner of een andere avond zuipen.
A: Auto! ‘Heeft er iemand een auto zondag?’ Een vraag die regelmatig over de Dames 2 app gaat. Nee nee, we gaan gezellig treinen! Samen hebben we heel wat afgereisd afgelopen seizoenen bij alle uit wedstrijden. Maximaal gebruik maken van het weekend-ov!
L: Liftje! Een liftje, dummy, trappertje of de haringtruc? Al deze en andere trucjes moeten natuurlijk op de woensdag avond worden getraind! Afgelopen jaren onder begeleiding van een aantal van onze trainers: Dilemma trainer Peter, gediplomeerd trainer Max, technisch trainer Thomas en natuurlijk chef water Bas.
V: Vino! Eigenlijk geen vino, maar een Gino! Het is een combinatie van Gin en wijn en is afgelopen jaar op teamweekend in het leven geroepen. Tja, het is het resultaat wanneer te veel wijn en gin worden gekocht. Heerlijk om de brakke dag mee te beginnen tijdens het ontbijt!
A: Altijd uit spelen of altijd alleen maar trainen? Elke training wordt afgesloten met een dilemma, soms hockey gerelateerd maar meestal ook niet.
S: Strafcorner! ‘Wat doen we nou, de zorro?’ Ondanks dat de strafcorners uitgebreid op de training worden geoefend, is toch weer de vraag tijdens de wedstrijd wie nou de bal zou aangeven en wat we hadden afgesproken. Improviseren dan maar!
T: Teamweekenden! Afgelopen jaren is het teamweekend eigenlijk een traditie geworden bij D2. Een weekend vol met gezelligheid en een goed moment voor de nieuwe parels om in te zuipen bij D2.

Foto’s