Damesch Zeeven

De laatste informatie over het huidige Damesch Zeeven vind je op de website van DHC Drienerlo! Hieronder vind je info uit de Lustrumalmanak van 2019 en foto’s van door de jaren heen.

Oprichtingsdatum: 7-7-2007

Teamkleuren: Groen

Proost: Zeeven!

Uit de Lustrumalmanak van 2019:

In de afgelopen zeeven jaar is er bij Damesch Zeeven veel verandering geweest binnen het team. Van een klein team naar ineens een gigantisch groot team! Wat zeker niet veranderd is bij Damesch 7eeven is de gezelligheid, teamspirit en een hoop lol.

Damesch Zeeven is een grote boel gezelligheid. Op het hockeyveld, maar ook zeker daar buiten. Vele activiteiten zorgen daar voor. Zo hebben we natuurlijk ons Zeeven Date Diner en onze favoriete datum 7-7 wordt ook goed gevierd. Daarnaast zijn er voor nog meer gezelligheid nog andere dingen georganiseerd zoals avond tapas eten, de grote Zeeven quiz en pubquizen.

Lachen vinden we natuurlijk belangrijk. Dat is dan ook afgelopen jaren veel gebeurd. Vooral na de vele activiteiten waar menig Damesch Zeeven lid iets te diep in het glaasje gekeken heeft. De dag na een activiteit valt er weer een hoop te lachen om de verhalen. Maar ook op de trainingen wordt er veel gelachen; grapjes van Han worden altijd gewaardeerd en faal momentjes van andere Damesch wordt ook liefelijk om gelachen.

Iedereen die bij Damesch Zeeven heeft gezeten afgelopen jaren kan dan ook zeggen dat ze altijd met enorm veel plezier gehockeyd hebben en op een leuke periode terugkijken!

Zeeven voor allen, allen voor Zeeven!

Foto’s