Doe mee!

Steun ons met een jaarlijkse bijdrage. Zo kunnen wij Rubbish draaiende houden en leuke dingen organiseren. Verder ondersteunen wij, waar nodig, DHC Drienerlo en in bijzonder de Boortoren.

Naast dat we tijdens borrels en evenementen graag een rondje bier aanbieden, worden de bijdragen op een nuttige manier ingezet. In de afgelopen jaren is bijvoorbeeld het terras volledig vervangen en zijn er nieuwe tafels aangeschaft voor in de Toren. Donaties worden nooit direct overgemaakt naar DHC Drienerlo en kunnen dus niet gebruikt worden om bijvoorbeeld gaten in de begroting op te vangen, maar worden alleen uitgegeven voor specifieke doelen. Zowel vanuit Rubbish als DHC kunnen suggesties gegeven worden voor nuttige bijdragen aan de club en de Toren.

Wanneer je jaarlijks minimaal 25 euro doneert ontvang je de exclusieve E.D.O.C.H. Rubbish pin (zie bovenstaande foto)! Zorg dat je je adresgegevens juist invult, dan sturen we de pin per post naar je op.


    * Vanaf 25 euro per jaar ontvang je een klein presentje! Bij een bedrag van €100 of meer krijg je (indien gewenst) een gegraveerd plaatje in de vorm van een Boortoren dat geplaatst zal worden in de Club van 100 in de Boortoren. Vul in dat geval in wat je op het Torentje wilt in het optionele bericht-vak.

    Het nieuwe terras volop in gebruik