Evenementen

Zomerborrel, augustus 2021

Ieder jaar organiseert Rubbish een nieuwjaarsborrel, deze vindt meestal plaats op de tweede zaterdag van januari te Utrecht. De eerstvolgende nieuwjaarsborrel zal plaatsvinden op 15 januari om 16.00 uur in Utrecht, bij Café Domkop, op de Loeff Berchmakerstraat 34. Het perfecte moment om even bij te praten met al je oud-teamgenoten! 

Iedere vijf jaar organiseert Rubbish het Lustrumtoernooi in samenwerking met de Lustrumcommissie en het bestuur van DHC Drienerlo. Dit zal altijd rondom de datum van de dies vallen, 22 september. Het eerstvolgende Lustrumtoernooi zal plaatsvinden in het jaar 2024! 

Naast het Lustrumtoernooi organiseren we ook iedere vijf jaar de Slag om Drienerlo. Dit evenement wordt zo’n 2.5 jaar na het Lustrum georganiseerd, vaak op een zaterdag in mei. De eerstvolgende slag om Drienerlo zal plaatsvinden op 14 mei 2022, hou deze datum dus vast vrij in je agenda! Tijdens de Slag om Drienerlo draait het om ‘vroeger was alles beter, of toch niet?’, waarbij oudere teams spelen tegen de huidige teams. Bijvoorbeeld oud-Heren 1 tegen huidig Heren 1, waar mogelijk met meerdere generaties oud-teams. Kan je eigen generatie ‘oud-team’ niet aanwezig zijn, dan is er natuurlijk ook een ‘All-stars’-team waarvoor je je kan opgeven en zo toch deze heerlijke dag meemaken! 

Beide toernooien zijn eendaags, en zijn inclusief eten. Er zal tijdig gecommuniceerd worden over de data en de mogelijkheden tot inschrijven.

Bekijk de foto’s van vorige evenementen door op de afbeelding te klikken:

Oud-leden dag tijdens het 10e Lustrum (september 2014)
Slag om Drienerlo (mei 2017)
Lustrumtoernooi 11e Lustrum (21 september 2019)