I.P.S.V. Heeren Zeeven

De laatste informatie over het huidige Heeren Zeeven vind je op de website van DHC Drienerlo! Hieronder vind je info uit de Lustrumalmanak van 2019 en foto’s van door de jaren heen.

Oprichtingsdatum: 07-07-1977

Teamkleuren: Bordeauxrood en goud

Logo:

Proost: Zeeven!

Uit de Lustrumalmanak van 2019:

Sinds 7-7-1977 komt er wekelijks een groep Heeren bij elkaar om een balletje te slaan. Dit doen de Heeren dan ook zeker niet onverdienstelijk en komen uit in de Reserve Eerste Klasse. We hebben het natuurlijk over het meest gezellige team van Enschede, I.P.S.V. Heeren 7eeven van de Enschedese studentenhockeyvereniging DHC Drienerlo!
Bij Heeren 7eeven is hockey niet de voornaamste bezigheid. Vooral het drinken van bier voor, tijdens en na de wedstrijd is één van de sterke punten. Om beide in goede banen te leiden, staat dit team onder leiding van de Praeses, afgekort de P. De P zorgt ervoor dat, binnen en buiten het veld, de Heeren van 7eeven sturing hebben en zich naar behoren gedragen. Hierin wordt de P gesteund door de Chef du Adt. Mocht een 7-lid toch zijn boekje te buiten gaan, zal de Chef dit op een 7-waardige manier corrigeren door middel van vloeibare versnaperingen. Ook schroomt de Chef niet om goed gedrag te belonen.
Dit talentvolle team heeft ook zo zijn tradities. Elke woensdag wordt onder leiding van onze balletje slaan instructeur Han een balletje geslagen, trainen is immers voor talentlozen. Verder zijn er de jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de 7-Nieuwsjaarsborrel op 7-1 en de dies borrel op 7-7. Uiteraard wordt er elk jaar een toernooi onveilig gemaakt op een Zeevenwaardige manier. Tijdens deze tradities worden de Heeren regelmatig ondersteund door de ervaren Dino’s!
Omdat wij ons erg hechten aan tradities en deze willen behouden, hebben wij onze eigen statuten. U kunt ons herkennen aan onze bordeauxrode spencers/ truien/ toernooipolo’s, rode badjassen met een gouden 7, de meest lelijke broek die je in je kast hebt hangen en oranje sportsokken.

Foto’s