DHC Drienerlo

Bent u op zoek naar up to date informatie over DHC Drienerlo? Dan verwijzen wij u graag naar www.dhcdrienerlo.nl. Hieronder kunt u informatie vinden over de huidige staat van de club, de teams en updates over grote projecten.

De teams

Voor het seizoen 2021-2022 zijn er zes herenteams (H1, H2, H3, H6, H7 en HX) en zes damesteams (D1, D2, D3, D6, D7, D8) welke ingeschreven staan als wedstrijdteam. Dames 3 is sinds dit seizoen het officiële opleidingsteam voor Dames 1. Daarnaast blijft de club groeien, het ledenaantal is inmiddels ruim de 250 gepasseerd en daarom zijn er ook dit seizoen weer twee nieuwe teams opgericht. Dames 4, Dames 9 en Heren 9 zijn dit jaar toegevoegd als nieuwe trainingsteams. Klik op de link onderaan om direct naar de teampagina op de website van DHC Drienerlo te gaan of op de onderschriften van de foto’s om de specifieke teampagina te openen.

Nieuwe velden

In 2018 hebben de velden een grondige make-over ondergaan. Het hoofdveld, wat eerst een zandveld was, is nu een modern waterveld met vernieuwde dug-outs en een camerasysteem waardoor wedstrijden live meegekeken of achteraf geanalyseerd kunnen worden. Door de groei van de club passen niet meer alle wedstrijden op het hoofdveld en daarvoor kan nu gebruik gemaakt worden van het tweede veld, een semi-veld op de plek van het oude ‘manegeveld’. Ook is er bij beide velden een betonnen tribune aangelegd. Onderstaand een aantal foto’s van de verbouwing van de velden!

Aanleg nieuw waterveld en semi-veld in 2018

Het eindresultaaat: het hoofdveld

Verbouwing Boortoren

In 2017 werd bij herstelwerkzaamheden asbest aangetroffen in het oude gedeelte uit ‘69 wat gesaneerd moest worden. Aangezien het binnenwerk hiervoor verwijderd moest worden is er van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Toren goed onder handen te nemen. Door een goede samenwerking met de UT is in verschillende fases tussen 2017 en 2019 het asbest gesaneerd, de binnenkant vervangen, de buitenkant vervangen, het dak vervangen en tot slot zijn nog eens de toiletten vernieuwd.

Verbouwing van de Toren in 2017

De Toren staat er weer fantastisch bij

Verbouwing terras

In 2017 is ook het terrasmeubilair vervangen, mogelijk gemaakt door een genereuze gift van jaarclub Lambic (1990) en gerealiseerd door Tjeerd Geerts (en zoon Geert Geerts). De oude bielzen zijn verwijderd en vervangen door hardhouten banken en een statafel. Met de aanleg van het nieuwe hoofdveld in 2018 is het tegelwerk ook nog vervangen om de Toren en tot achter de boorhuisjes aan toe.