Heren 2

De laatste informatie over het huidige Heren 2 vind je op de website van DHC Drienerlo! Hieronder vind je info uit de Lustrumalmanak van 2019 en foto’s van door de jaren heen.

Oprichtingsdatum: Heren 2 wordt al genoemd in het schattingsregister van Roelof van Bevervoorde uit 1475

Teamkleuren: Flessengroen

Logo:

Proost: Hellooooooo Kitty!

Uit de lustrumalmanak van 2019:

Heren 2 is het team waarbij het woord prestatie naar een nieuw niveau wordt getild. Al sinds jaar en dag is Heren 2 een hecht vriendenteam waar je niet alleen terecht kunt voor een goed potje hockey, maar ook voor de gezelligheid zoals je deze alleen bij DHC kan vinden. Na elke training en wedstrijd drinken wij samen steevast bij de Toren een biertje uit onze eigen Toren. Met deze onfeilbare strategie domineren wij al jaren de biercompetitie van DHC. Met al dat vloeiend bier is het natuurlijk geen peulenschilletje om de financiën op orde te houden, en daarom werkt Heren 2 met het ingenieuze bierstreepsysteem genaamd Kitty, vernoemd naar een Hello Kitty portemonnee uit jaren reeds vervlogen. Sindsdien is Hello Kitty een onmisbaar kenmerk van Heren 2, en noemen wij onszelf ook wel de Heren 2 KittyWarriors. In het arsenaal van elke KittyWarrior hoort niet alleen de onmiskenbare groene trui, maar ook de felbegeerde Kittydas.

De gezelligheid van Heren 2 uit zich niet alleen met onze prestaties op en rond de Toren: zo organiseren we ieder jaar een teamuitje naar een andere stad in Europa om de lokale kroegen en clubs af te struinen en het broederlijkheid der Kitty te verspreiden.

Om toe te treden tot de strijdkrachten der KittyWarriors dient een aspirant-Tweeër zich te bewijzen met een inzuip bestaande uit het adten van Twee één-Tweede Liters Grolsch Kanon, waarna de Heren van Twee hen zullen bekommeren over het nieuwste lid van de orde.

Foto’s