Programma Slag om Drienerlo

Over de afgelopen maanden en weken zijn de aanmeldingen binnen gestroomd voor de Slag om Drienerlo en met meer dan 325 deelnemers belooft het een fantastische dag te worden!

Om de dag in goede banen te leiden vinden jullie hieronder het programma van de dag:

Bij de inloop om 11.00 uur wordt ook een gratis fust bier opengebroken namens Rubbish, dus wie op tijd aanwezig is kan direct van een ouderwets biertje bij de Toren (hopelijk in het zonnetje) genieten. Daarbij willen we wel vermelden dat er geen lunch georganiseerd is vanuit Rubbish, maar dat de CHC jullie kan voorzien van een tosti, snickers of zakje chips voor de snack tussendoor! Ook is de Coop op loopafstand open op zaterdag.

Wel is er vanaf 17.00 uur avondeten georganiseerd met de Frietkar. Bij de wedstrijdtafel kan de aanvoerder van ieder team de bandjes ophalen voor de personen die eten besteld hebben. Bij de Frietkar is er voor iedereen een broodje, onbeperkt friet en onbeperkt (vega) snacks (alleen voor jezelf te bestellen, niet grote aantallen). Voor de allergieën waar dit problemen oplevert zal er een alternatief zijn.

Om 14.30 uur houden Rubbish en het bestuur der DHC Drienerlo een praatje over wat er verder te wachten staat die dag, waaronder het eerder aangekondigde presentje voor donateurs. Aansluitend gaan we met z’n allen op de foto.

Mocht je nog niet aangemeld zijn voor de Slag om Drienerlo, neem dan vóór 7 mei contact op met de aanvoerder van jouw team:

TeamAanvoerder
Oud-Dames 1Laura de Ridder
Oud-Dames 2Nikki Leijnse
Oud-Dames 6Lisa Verhoeven
Oud-Dames 7Mariëlle van der Meulen
Oud-Heeren 1Stephan Hesselink
Oud-Heren 2Noud Slot
Oud-Heren 3Justin Veenstra
Oud-Heeren ZeevenMelvin Angelovski
Ouder-Heeren Zeeven (<2000)Amos Kater
Oud-Heren XJim Bakker en Jorrit Bosselaar
Elf Heren ElfJorge Schafraad
Oud H1 – Heroes of the ’90sTeun Nolet
Oudst Heren 2/3/4Jan-Eric Zandbergen

Als je geen contactgegevens hebt van jouw aanvoerder, neem dan contact op met Rubbish via het contactformulier of mail.

We zien ernaar uit iedereen terug te mogen verwelkomen op de Toren!